Star San 473 ml

Star San 473 ml
Varenr.
312
Lager
På lager
Pris
kr 161,10
Før
kr 179,00

Kvantumsrabatt

Loading...

Star San er et miljøvennlig, syrebasert desinfeksjonsmiddel som er effektivt uten å måtte skylle etter bruk. Det er enkelt å bruke, og fungerer på bare 1-2 minutter. Det beste middelet for desinfikasjons av øl og vin utstyr på markedet.

  • Laget av matsikker fosforsyre, trygt for mennesker og miljø.
  • Star San er selv-skummende, noe som hjelper til den optimale dekkning og den å trenge inn i de minste kriker og kroker uten problem.
  • Smaks- og luktfri
  • Ikke nødvendig å skylle etter bruk.

Anbefalt dosering er 15ml til 9,5 liter, eller i underkant av 30ml (1 oz)  til mindre enn 19 liter (5 gal) vann. Flasken har et doserings kammer som gjør det meget lett å dosere.

Anbefalt kontakttid er 3 minutter, men etter 30 sekunder er nesten alle mikroorganismer uskadeliggjort. (Merk at overflatene må være rengjort før den desinfiseres med Star San).

Blandingen er effektiv og kan benyttes så lenge som pH-verdien er under 3,5. Hvis det har begynt å bli uklar, er den ikke effektivt lenger. Den kan da trygt helles ned i avløpet. Et tips er å ha en sprayflaske med fortynnet Star San for hånden for enkelt å kunne desinfisere ulike mindre ting.  Star San er luktfri, korroderer ikke rustfritt stål og lager ikke flekker på utstyr eller klær.Kontakt med myke metaller, gummi og plast bør holdes til et minimum så hver forsiktig dette er tros alt en syre